Foutje laatste blog

Beste mensen,


Het laatste blog werd helaas, door een foutje, al gepubliceerd voor ik het had nagekeken op typefouten en voordat de foto's waren toegevoegd. Inmiddels heb ik dat aangepast en kunnen jullie ook de foto's bekijken.

groeten Henriëtte


p.s. ja , ik ben het die de blogs overtypt nadat Ben foto's maakt van zijn teksten en deze via Whatsapp toestuurt. Dan type ik ze over in het blog en voeg de foto's toe. Dat is de beste manier. Whatsapp gaat goed , voor de rest is het internet meestal belabberd.

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

René van Dongen

Hé Ben, ik heb weer ontzettend genoten van je reisverslag en de bijzondere foto's! Er wordt wel eens gezegd: "Mensen die Reizen die kunnen Verhalen" Nou dat klopt! Onvoorstelbaar die vissers, een hele nacht in 't donker op zee om zo een beetje de kost te verdienen. En dat dag in dag uit... Wat is het toch verrekt jammer voor 'onze ome Tien' dat er in Zèlland nooit geen bergen zijn geweest. Had hij nog zuiniger kunnen rijden met z'n Renaultje 12. In de 4e versnelling met een vaartje van rond de 20 km naar boven zien te sukkelen en dan ’t motortje af en naar beneden…Dat Renaultje zou overigens daar in Afrika ook niet misstaan hebben... ;-)) En dan ‘t 'winkeltje' van 2 vierkante meter...Ik heb altijd gedacht dat bij ons 'Truuske de Mier’ in Zèlland absoluut ’t klènste winkelke had ;-) Dan dat grote tekort aan bloed Ben ligt dan aan ’t feit dat ze geen goed opgezette bloedbank hebben…In Malawi wordt toch niet gevochten mag ik hopen…Brillen. Er moet toch een systeem op te zetten zijn dat alle opticiens in het rijke westen alle brillen zie wij, verwende westerlingen niet meer modieus aan Afrika kunnen schenken. Zal mijn opticien(Ja je leest ’t goed, Van Dongen hè ok vort un leesbrilleke en un brilleke voor ’t autorijden?) er eens op wijzen mócht het al niet bestaan. Succes op je nieuwe project! Tot ziens of tot mails. Groet, René van Dongen.

LatonyaAxork

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-bot protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Ben van Tiel

Name: Ben van Tiel

Was vrijwilliger bij LIYO - Likhubula Youth Organization van 30 jan 2017 tot 10 feb 2017